Populație : 263.707 👥

marți, 25 iunie 2024
22.4 C
Constanța

Tόμις 🌊 Tomis 🌊 Κωνστάντζα 🌊 Konstandza 🌊 Custantsa 🌊 كو ستنجه 🌊 Köstendje 🌊 Кюстенджа

Un bărbat a dat foc de trei ori într-o lună unei case, în Constanța. O femeie de 90 de ani a murit

Must read

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost reţinut după ce a provocat trei incendii la o locuinţă din municipiul Constanţa, în decurs de o lună. În urma unuia dintre aceste incendii, o femeie de 90 de ani şi-a pierdut viaţa, transmite News.ro.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că bărbatul de 50 de ani este cercetat pentru ucidere din culpă şi sustragerea sau distrugerea de probe ori de înscrisuri, precum şi pentru trei infracţiuni de distrugere. „Astfel, la datele de 18 noiembrie, 8 decembrie şi 15 decembrie, acesta ar fi provocat incendii la garajul, parterul şi anexa unei clădiri situate pe strada Cuza Vodă din municipiul Constanţa.
Ca urmare a incendiului din data de 8 decembrie, ar fi survenit decesul unei femei, de 90 de ani. Ulterior, la data de 16 decembrie, ar fi pătruns din nou în imobilul respectiv, cu intenţia de a sustrage şi distruge mijloace materiale de probă”, au precizat poliţiştii.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/un-barbat-a-dat-foc-de-trei-ori-intr-o-luna-unei-case-in-constanta-o-femeie-de-90-de-ani-a-murit-2624371

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Constanța | mapamond.media

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura