AcasăConstanțaVechiul Hotel Bulevard, motiv de judecată între juniorul Muntmark și Municipiul Constanța.

Vechiul Hotel Bulevard, motiv de judecată între juniorul Muntmark și Municipiul Constanța.

-

Devenit proprietar al unei piese centrale de arhitectură din Constanța Veche, respectiv Hotelul Bulevard, omul de afaceri Andrei Muntmark, fiul afaceristului suedez Emanuel Muntmark, ce a dezvoltat mai multe afaceri cu eoliene în Dobrogea, nu a ezitat să se ia la luptă, în instanță, cu administrația publică locală.

Motivul a fost reprezentat de despăgubirile pe care juniorul Muntmark le-a solicitat de la Municipiul Constanța prin Primar și, respectiv, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Constanța, pentru Hotelul Bulevard.

Facem precizarea că Andrei Muntmark a devenit proprietarul Hotelului Bulevard după ce a cumpărat imobilul de la moștenitorii proprietarilor de drept, iar cu aceeași ocazie a devenit și cesionar al drepturilor de despăgubire pentru contravaloarea lipsei de folosință a imobilului.

mai mult la   /www.ziuaconstanta.ro/stiri/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...