AcasăConstanțaStelian Ion pentru Constanța

Stelian Ion pentru Constanța

-

Dragi constănțeni,

A mai rămas o lună până la alegerile locale. Începe campania electorală și credem că este firesc să știți că în această perioadă avem două obiective principale de comunicare:

1) În primul rând, dorim să le arătăm tuturor constănţenilor ce proiecte avem pentru oraş. Ne puteţi ajuta distribuind ideile noastre din programul „Constanţa renaşte”. Este foarte important ca mesajele și proiectele USR PLUS să ajungă la cât mai mulţi alegători.

Pentru că vrem să le oferim copiilor noștri posibilitatea de a avea un viitor la Constanța, de a nu fi nevoiți să plece la un moment dat, am pregătit o sumă de proiecte concrete, pentru care am indicat și sursa de finanțare – 90% fondurile europene. Acest plan nu conține povești și propuneri fantasmagorice, este un plan realist, pe care vrem să-l punem în practică în mod efectiv. Avem o echipă tânără, dinamică și competentă. O veți cunoaște în zilele următoare.

2) În al doilea rând, nu vom înceta în niciun moment să arătăm ce pacoste a fost şi este PSD pentru Constanţa. Nu vom înceta să amintim că această bandă, cu Decebal Făgădău de 12 ani primar şi viceprimar, fură de două decenii oraşul şi judeţul – ca dovadă, liderii ei sunt acum fugari sau băgaţi prin puşcării. Adversarul nostru este deci această mafie a gulerelor albe, adunată sub numele PSD, avându-i în frunte pe Felix Stroe și Decebal Făgădău.

În același timp, cu PNL ne dorim o competiție corectă, bazată pe programe și pe calitatea candidaților. Sperăm ca în această perioadă să nu fim nevoiți să răspundem din nou unor atacuri sprijinite pe sondaje false, intrigi și informații manipulatoare.

Pe 27 septembrie avem puterea ca împreună să facem schimbarea pe care constănțenii și-o doresc. Să dăm Constanței șansa și puterea de a renaște!

Detalii din programul „Constanța renaște”: https://stelianion.ro/

Stelian Ion pentru Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...