Cristian Cîrjaliu, primarul din Agigea, a fost trimis în judecată de DNA pentru abuz în serviciu. Este vorba de combinații prin care a forțat falimentarea afacerii „Pescăria lui Matei” ca să favorizeze restaurantul concurent, deținut prin interpuși de familia sa, anunță G4Media.ro.

Patronii de la Pescăria lui Matei, local foarte cunoscut printre cei care merg pe litoral, au fost expropiați abuziv de primar, care a vândut apoi plaja, fără licitație și la preț de nimic, unui interpus al fratelui său, care are propriul restaurant în apropiere.

Edilul din Agigea i-a expropriat ilegal pe pescarii care deschiseseră Pescăria lui Matei și a vândut plaja, la preț de nimic, unui interpus al fratelui său. DNA l-a trimis în judecată pentru abuz în serviciu

Povestea este simplă și foarte cunoscută, ca rețetă și mod de operare, pentru cei care au de-a face cu culisele administrației românești.

Niște pescari din Agigea cumpără, la începutul anilor 2000, clădirile unei pisciculturi unde lucraseră înainte de 1989, împreună cu un teren de aproape un hectar la malul mării. Pun pe picioare acolo o mică afacere, un restaurant care începe să aibă succes și devine cunoscut printre turiștii de pe Litoral: Pescăria lui Matei.

mai mult la  /ziaristii.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.