Mohammad Murad – medic si om de afaceri: Turismul pe litoral, în comă de gradul 4

0
1165

Președinele FPTR, Mohammad Murad, a declarat – ”De două luni de zile, turismul românesc este în plină suferință. Fiecare țară a încercat să vină în sprijin pentru sectoarele economice. Am așteptat și am dat fel de fel de adrese. Canalele de comunicare cu guvernul ori nu au existat, ori au fost puține întâlniri. Clasa politică cu cât contribuie pentru turism? Este trist să fim neglijați de parteneri. 50.000 de persoane așteaptă sezonul ca să fie angajați. Constanța se bazează în proporție de 40% pe turism. Suntem în comă de gradul 4.”

”Dăm ultimatum pană sâmbătă, 16 mai. Să vină pe litoral. Să discutăm și să găsim o soluție pentru 400.000 de angajați de pe litoral, pentru cei 6 milioane care își fac vacantele în România. Guvernul Orban se laudă doar când ne amendează” – a mai precizat Mohammad Murad.

”Îl rog pe domnul prim-ministru să ne zică ce va face cu turismul. Să vină alții să facă turism în România. Guvernul României nu s-a implicat deloc în turism. Este momentul să își dea demisia cineva.”, a spus la rândul său Nicolae Bucovală.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.