AcasăLifestyleBusinessCasa Hrisicos și Hotel Grand din Constanța, scoase la vânzare. Află la...

Casa Hrisicos și Hotel Grand din Constanța, scoase la vânzare. Află la cât sunt evaluate

Astfel, Casa Hrisicos, vestitul hotel din piața Ovidiu care i-a găzduit pe Ion Luca Caragiale, Barbu Ștefănescu Delavrancea, Alexandru Vlahuță sau Take Ionescu, este vândut de proprietari cu 3,8 milioane euro.

-

Repere istorice pentru orașul Constanța, Casa Hrisicos și Hotel Grand, ambele renovate recent, au fost scoase la vânzare de celebrul broker imobiliar de lux Sotheby’s.

Potrivit site-ului Sotheby’s România, clădirea de peste 2.500 mp a fost reabilitată recent și cuprinde un restaurant și hotel cu 23 de camere.

Casa Hrisicos a fost construită în urmă cu 120 de ani după planurile arhitectului francez Louis Givért.

Clădirea, concepută ca hotel de lux, păstrează și astăzi numele primului proprietar, Gheorghe Hrisicos, un negustor de vinuri, care a ajuns la închisoare pentru că a înșelat oameni de afaceri și a fraudat bănci.

Hotel Grand, prima reprezentanță Ford din Dobrogea

De asemenea, fostul Grand Hotel, situat la intersecția „Miga”, este scos la vânzare de același broker pentru suma de 950.000 euro.

Clădirea, construită în urmă cu 100 de ani, a fost primul hotel din Constanța dotat cu electricitate și încălzire centralizată.

Casa Hrisicos și Hotel Grand din Constanța, scoase la vânzare. Află la cât sunt evaluate

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

”Drulă nu e om, e câine (…) Omul e nebun!”. Asta...

0
Asta spunea mafia transpartinică despre Cătălin când a ajuns ministru al Transporturilor. Deputatul PNL George Stângă și președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu, au...