AcasăConstanțaCarantina se extinde în judeţul Constanţa. Şapte localităţi intră sâmbătă seară, iar...

Carantina se extinde în judeţul Constanţa. Şapte localităţi intră sâmbătă seară, iar Năvodari intră duminică

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a propus ca oraşul Năvodari să intre în carantină, duminică, de la ora 20, măsura urmând să fie valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitatea de prelungire. Aceasta este cea de-a zecea localitate a judeţului Constanţa care intră în carantină.​

-

Prefectura Constanţa a anunţat că, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa de sâmbătă, s-a votat o hotărâre prin care se propune intrarea în carantină a oraşului Năvodari, începând cu data de 22 noiembrie, ora 20.
Măsura este valabilă pentru următoarele 14 zile, cu posibilitate de prelungire dacă situaţia o va cere. Decizia urmează să fie luată de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.
Astfel, în Năvodari, se interzice circulaţia persoanelor în afara locuinţei/ gospodăriei, cu excepţiile valabile la nivel naţional.

mai mult la   /adevarul.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Must Read

„Victoria Rusiei în Ucraina nu va veni”, avertizează Andrey Zubov: „Putin...

0
Victoria Rusiei în Ucraina este pusă la îndoială de Andrey Zubov, istoric rus. Cele două luni care s-au scurs de la începutul acestui război teribil...